Μητσοτάκης: Κ. Τσίπρα γνωρίζατε για τις συνομιλίες Καμμένου- Γιαννουσάκη;

  • Ο κ. Καμμένος, απολαμβάνει θεσμικό, πολίτικο ακαταλόγιστο με το να αναρτά χυδαιότητες και μετά να επικαλείται το παιδί του, να παραβιάζει προκλητικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς να χρησιμοποιεί ελικόπτερα σα να είναι το παιχνίδι του και να έχει αλλεπάλληλες συνομιλίες με ισοβίτη έγκλειστο για διακίνηση ναρκωτικών
  • «Φύγετε τώρα εσείς. Για μια φορά κάντε αυτό που έχετε πει. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και περισσότερο αλλαγή νοοτροπίας
  • Tο κόμμα μου έχει και σχέδιο και όραμα και θα καταφέρει να πείσει τους δανειστές για τη μείωση στους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, να προσελκύσει επενδύσεις, να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις και να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης βελτιώνοντας την καθημερινότητα και τα οικονομικά όλων των Ελλήνων

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία.

«Φύγετε τώρα εσείς. Για μια φορά κάντε αυτό που έχετε πει. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και περισσότερο αλλαγή νοοτροπίας. Όχι άλλα σκοτεινά χρόνια κ. Τσίπρα. Το μέλλον δεν μπορεί να σας περιμένει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και επαναλαμβάνοντας έμμεσα το αίτημα του για εκλογές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πρώτες του κουβέντες κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν καλύπτει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και να πει αν είχε ενημερωθεί για τις συνομιλίες του με καταδικασμένο ισοβίτη για διακίνηση ναρκωτικών.

«Η εξουσία σάς έχει φθείρει», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών.

Για την οικονομία κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέτυχε σε όλους τους στόχους που ο ίδιος είχε βάλει από πέρσι στον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ενώ είπε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ψήφιζαν κι άλλα μέτρα προκειμένου να παραμείνουν στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα του έχει και σχέδιο και όραμα και θα καταφέρει να πείσει τους δανειστές για τη μείωση στους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, να προσελκύσει επενδύσεις, να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις και να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης βελτιώνοντας την καθημερινότητα και τα οικονομικά όλων των Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, απολαμβάνει θεσμικό, πολίτικο ακαταλόγιστο με το να αναρτά χυδαιότητες και μετά να επικαλείται το παιδί του, να παραβιάζει προκλητικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς να χρησιμοποιεί ελικόπτερα σα να είναι το παιχνίδι του και να έχει αλλεπάλληλες συνομιλίες με ισοβίτη έγκλειστο για διακίνηση ναρκωτικών.

«Πρόκειται για θεσμική εκτροπή που παραβιάζει τη διάκριση εξουσιών με κάλυψη δική σας και του κ. Κοντονή… Όποιος εμπλέκεται σε αξιόποινες υποθέσεις πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου και να πάει και φυλακή αν κριθεί ένοχος, αλλά αυτό το κρίνει η Δικαιοσύνη δεν το κρίνει ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Καμμένος ούτε ο Μητσοτάκης» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όσον αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη δήλωσε ότι «μπορεί να είναι γραφικές οι αναρτήσεις του, αλλά δεν είναι απλά ανεύθυνος, αλλά και θεσμικά χυδαίος. Οι επιθέσεις του στη δικαιοσύνη πολύ σοβαρή και επικίνδυνη υπόθεση δεν δικαιολογείται η πολιτική σας κάλυψη».

Share it!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Σεισμός ΤΩΡΑ LIVE: Δείτε πού έγινε σεισμός πριν από λίγο

Σεισμός τώρα – Ειδήσεις: Δείτε τι καταγράφουν LIVE οι σεισμογράφοι στην Ελλάδα. Ψυχραιμία και όχι πανικό...

Σεισμός στην Τουρκία – Συρία: Οι Γιατροί του Κόσμου δίπλα στους πληγέντες

Οι Γιατροί του Κόσμου συντάσσονται στο πλευρό του τουρκικού και συριακού λαού που συγκλονίζονται...

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Στους 40 πόντους το χιόνι στον Άγιο Νικόλαο

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Στεφανάκη, τα σχολεία του δήμου, λόγω των...

Δραματικές σχολές: Προσφεύγουν στο ΣτΕ για το ΠΔ που εξισώνει τα πτυχία τους με απολυτήρια Λυκείου

Στην αίτηση γίνεται λόγος για παραβίαση του άρθρου 16 του Συντάγματος για την ανώτατη...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ