Connect with us

ANTI / VIRUS

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης «αγκαλιάζει» την Έλλη Παπαγγελή

“Μάθε μας ιστορία Φαήλε Κρανιδιώτη” θα μπορούσε να ήταν ο εναλλακτικός τίτλος μετά το μήνυμα στήριξης του Φαήλου Κρανιδιώτη στην Έλλη Παπαγγελή.

Όντως ένα μοντέλο-αρχαιολόγος έχει κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσει τα ιστορικά ντοκουμέντα και να τάσσετε ,εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ μιας χούντας στη σημερινή Ελλάδα. Όταν αυτό το μοντέλο-αρχαιολόγος-τηλεμαϊντανός μάλιστα πολιτεύεται με την Νέα Δημοκρατία και λέει υπερήφανα πως είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ τότε δεν θα πρέπει να το “χτυπήσουμε” με την σκληρή κριτική γιατί είναι άλλωστε μια κοπέλα που έκανε κάποια “εκφραστικά λαθάκια” και θα πρέπει να τις χαϊδέψουμε απαλά το κεφαλάκι της.

Τουλάχιστον αυτό μένει από τα λεγόμενα του Φαήλου Κρανιδιώτη του υπερσυντηρητικού στελέχους της ΝΔ και πολύ κοντινού φίλου του Αντώνη Σαμαρά, όπου τόλμησε να χαρακτηρίσει “ανιστόρητες μαλακίες” την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης,δηλώνει δικηγόρος και είναι γενικά γνωστός από τις ακραίες του απόψεις που φλερτάρουν με τον ναζισμό και την Χρυσή Αυγή. Άλλωστε στο παρελθόν είχε δηλώσει αρκετές φορές πως, στόχος του είναι να πάρει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής πίσω στη Νέα Δημοκρατία.

575347_413973198615369_1165470276_n

Από ένα τέτοιο μυαλό δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από αυτό το post στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Η δικτατορία βούλιαξε και έπεσε μέσα στο αίμα της Κύπρου. Δεν την έριξε το Πολυτεχνείο. Αρκετά με τις ανιστόρητες μαλακίες.

Το Πολυτεχνείο είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο πραξικόπημα της 25ης Νοεμβρίου 1973, που έφερε στην εξουσία μια ακόμη πιο σκληρή δικτατορία, αυτή του Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε τον τυχοδιωκτισμό του πραξικοπήματος στην Κύπρο στις 15 Ιουλίου 1974, που έφερε τον Αττίλα. Αυτή η δεύτερη Χούντα τότε ΔΕΝ πολέμησε, πολιτεύθηκε για το τομάρι της και εγκατέλειψε τους γενναίους πολεμιστές της Κύπρου. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι αυτό διάφοροι.διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί.

Είναι δε προφανές πως οι ιωαννιδικοί ήθελαν την αναρχία και το κλίμα τρόμου που έφεραν οι αδιάκριτες δολοφονίες πολιτών για να φάνε τον Παπαδόπουλο.

Με μια φράση, το Πολυτεχνείο χρησιμοποιήθηκε από τον Ιωαννίδη για την κατάληψη της εξουσίας, είναι μύθος πως έριξε την δικτατορία, την έριξε η τραγωδία της Κύπρου τον Ιούλιο του 1974, αντίθετα ακολούθησε μια σκληρότερη και είναι γεγονός πως φτιάχτηκαν καριέρες από αληθινούς αλλά και πλήθος μαϊμού αντιστασιακούς.. Αυτή είναι η αλήθεια και μην μας τα ζαλίζετε άλλο με τις φαντασιώσεις σας.

Θα μπορούσε κανείς, κατά το παλιό ανέκδοτο, όταν μας τα ζαλίζουν με τα παραμύθια τους να απαντάμε απλώς: “Δώσαμε, δώσαμε”! Την λεηλατήσατε την χώρα, την ξεχαρβαλώσατε επί 40 χρόνια, πήγατε με την ίδια επιταγή στο ταμείο 100 φορές, γίνατε βουλευτές, επίτροποι, τάχα μου διανοούμενοι. Δώσαμε, ρε, τέλος!».

failfb

 

Πριν από το μήνυμα στήριξης του Φαήλου στην Παπαγγελή η τελευταία είχε αναρτήσει κείμενο του Φαήλου από την εφημερίδα Δημοκρατία με θέμα τα πανεπιστήμια:

prosyp2

 

Ε, αφού το “προσυπογράφει και 100%” εμάς δεν μας πέφτει λόγος…άλλωστε μια (γαλάζια) οικογένεια είστε όλοι εκεί.

Ας δούμε και άλλα “πολιτικά επιχειρήματα” από την κυρία Παπαγγελή για να μάθουμε ιστορία εμείς οι “ανιστόρητοι”:

collagen1

collagen2_h_633_451

P6

Επιμέλεια: Ιωσήφ Χαλαβαζής