Ιωνικές Γιορτές: Φθινοπωρινό φεστιβάλ πολιτισμού στη Νέα Σμύρνη

- Advertisement -

[dropcap size=big]Φ[/dropcap]θινοπωρινό φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Οκτωβρίου, στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, φέτος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μερικές από τις πιο γνωστές παραστάσεις του χειμώνα που περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάστηκαν στην Επίδαυρο, σημαντικά μουσικά αφιερώματα, όπως αυτό για τα 50 χρόνια του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, μουσικές συναντήσεις αγαπημένων καλλιτεχνών, χοροθέατρο, καθώς και πολύ ενδιαφέρουσες παιδικές παραστάσεις.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη και οι Τρωάδες του Ευριπίδη, από το Εθνικό Θέατρο, το μουσικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου με μια λαϊκή βραδιά που θα έχει την υπογραφή του ίδιου, συναυλίες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 ευρώ ώστε «ο κόσμος να έχει την ευκαιρία στον κόσμο να ψυχαγωγηθεί σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία».

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ, όπως αναφέρει το in.gr, θα κλείσει με το μεγάλο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης “Historic Run- Τρέχοντας στην Ιστορία”, ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης.

Share it!
- Advertisement -
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δήμος Αθηναίων: Από 1ης Απριλίου 3ετές πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

Από εκμάθηση κολύμβησης, μέχρι Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες και Τάι Τσι.

Συνεργασία Δημάρχου Νέας Ιωνίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Θάνο Ασκητή

Στο τραπέζι οι τρόποι ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και των δομών Υγείας του Δήμου.

Στα δικαστήρια Παπανικολάου και Κωνσταντάτος για τα όρια των Δήμων Γλυφάδας – Ελληνικού (ΧΑΡΤΕΣ)

Η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με επίδικο γεωτεμάχιο έκτασης 809,00 τ.μ. στα όρια δύο «γειτόνων».

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει το σταυρό του

Παραλαμβάνει ένα έργο υπερώριμο, στρωμένο με εξαφαλισμένες χρηματοδοτήσεις 230 εκατ. ευρώ».

Αφρικανική σκόνη: Τι μεταφέρει και πόσο επιβλαβής είναι για την υγεία

Η σκόνη είναι ένας τύπος σωματιδίων (PM) που προέρχεται από την έρημο Σαχάρα στη Βόρεια Αφρική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σφραγίζονται» ως επικίνδυνες 12 παιδικές χαρές σε γειτονιές της Αθήνας (ΛΙΣΤΑ)

Για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές οι παιδικές χαρές προς ανακατασκευή, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις κοντινές παιδικές χαρές.