Οι αλμπίνο δίδυμες από τη Βραζιλία που καθήλωσαν τον πλανήτη με την ομορφιά τους (Pics)

Δεν είναι συνηθισμένες σούπερ μοντέλ. Αλλά η Λάρα και η Μάρα Μπαουάρ, 11 χρονών, δίδυμες από το Σάο Πάολο -οι γονείς τους έχουν καταγωγή από την Γουινέα Μπισάου- έχουν προκαλέσει κραδασμούς στον κόσμο της μόδας.

Πέρυσι, η μοναδική, απόκοσμη ομορφιά τους -είναι αλμπίνο- τράβηξε το ενδιαφέρον του Ελβετού φωτογράφου Βινίσιους Τερανόβα, ο οποίος τώρα ζει στο Σάο Πάολο και ο ίδιος.

Άρχισε να φωτογραφίζει τη Λάρα και τη Μάρα – καθώς και την 13χρονη αδελφή τους, την Σέιλα, η οποία δεν είναι αλμπίνο. Βάφτισε το πρότζεκτ «Floras Raras» (σπάνια λουλούδια), για να δείξει πόσο πραγματικά όμορφη μπορεί να είναι η διαφορετικότητα. «Η τέχνη μου αντιπροσωπεύει την ομορφιά στη διαφορετικότητα, καθώς και τις κυριολεκτικές και συμβολικές προεκτάσεις της ενδυνάμωσης» δηλώνει.

«Πιστεύουμε ότι το να είσαι αλμπίνο είναι όμορφο, αγαπάμε τα μαλλιά μας, το χώμα των ματιών μας, τον χρωματικό τόνο του δέρματός μας» είπε η Λάρα στον Τύπο της χώρας της.

«Μεγαλώνοντας έτσι, ήταν εκπληκτικό, μας αρέσει που είμαστε διαφορετικές κι είμαστε ευτυχισμένες με τη μοναδική ομορφιά μας» προσέθεσε η Μάρα.

Οι αδελφές μπορούν πια να περηφανεύονται για τους 6.000 followers που έχουν στο Instagram. Επίσης, για το ότι έχουν υπογράψει να συμμετάσχουν σε επιδείξεις μόδας της Nike, της Insanis και Bazaar Kids.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Νέος ιατρικός εξοπλισμός 6 εκατ. ευρώ για τα στρατιωτικά νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Κλειστά θα παραμείνουν για 3 ημέρες τα σούπερ μάρκετ, από τις 5 έως και τις 7 Μαίου.

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση

Οδηγίες για την ενημέρωση του κοινού με μέτρα προφύλαξης.

Γιατί βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός?

Το φαινόμενο μελετήθηκε τον 19ο αιώνα από τον λόρδο Rayleigh και ονομάζεται προς τιμή του «σκέδαση Rayleigh».

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Τετάρτη το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρετούμε την Ολυμπιακή Φλόγα πριν το ταξίδι της για το Παρίσι

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί στους Γάλλους διοργανωτές στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε ειδική τελετή ελεύθερη για το κοινό.