Ισχυρότερη Bentley Continental GT 6.0 λτ. W12 με 642 ίππους

Η Bentley παρουσίασε σήμερα την αναβαθμισμένη Continental GT Speed, αυξάνοντας και άλλο την απόδοσή της, ενώ την γκάμα ενισχύει με την σειρά της και η ακόμα πιο σπορ Black Edition. 

Η ταχύτερη Bentley παραγωγής που έχει ποτέ κατασκευαστεί, εφοδιάζεται με τον 6.0 λτ. twin-turbocharged W12 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 642 ίππους και 840 Nm ροπής μεταξύ 2.000 και 5.000 σ.α.λ. (έναντι 635 PS και 820 Nm πριν).Το μεγάλο υπερπολυτελές κουπέ επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώα σε 4,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 331 χλμ./ώρα.

Η άκρως δυναμική Continental GT Speed Black Edition είναι διαθέσιμη σε κουπέ και κάμπριο και ξεχωρίζει εξωτερικά από τη μαύρη μάσκα και καθρέπτες, καθώς και από τα μαύρα διακοσμητικά γύρω από τα παράθυρα, τα αεροδυναμικά βοηθήματα και τα φωτιστικά σώματα σε επίσης μαύρο πλαίσιο. Μαύρες είναι και οι τεράστιες ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών, πίσω από τις οποίες «κρύβονται» οι μεγάλες δαγκάνες των φρένων σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

Στο υπερπολυτελές εσωτερικό με τις υψηλής ποιότητας δερμάτινες επενδύσεις που καλύπτουν κάθε επιφάνεια, υπάρχουν παράλληλα διακοσμητικά από ανθρακόνημα στο ταμπλό, κονσόλα και πόρτες. Φυσικά ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα πάντα. Επίσης, διατίθενται επενδύσεις σε αντίθετους χρωματισμούς που δημιουργούν κοντράστ, όπως πράσινο, κόκκινο, λευκό ή κίτρινο.

Κάθε Continental GT κατασκευάζεται στο χέρι στο εργοστάσιο Crewe της Bentley, ενώ χρειάζονται 110 ώρες για την παραγωγή της. Ο αναβαθμισμένος W12 κινητήρας της Continental GT Speed συναρμολογείται από 30 εξειδικευμένους εργαζόμενους, οι οποίοι δαπανούν πάνω από 12 ώρες. Παράλληλα ειδικοί φτιάχνουν στο χέρι τις δερμάτινες επενδύσεις, μαζί με τα διαφόρων τύπων και υλικών διακοσμητικά.


ΠΗΓΗ : autogreeknews.gr

Share it!
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έργα ανάδειξης των μνημείων της Αττικής από την Περιφέρεια και το ΥΠΠΟ

Έργα αποκατάστασης και συντήρησης των μνημείων της Ακρόπολης, της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού των Αθηνών.

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Την Κυριακή 21 Απριλίου, τρέχουμε στον Υμηττό.

Με τα έσοδα των αγώνων θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό που θα τρέξει ο καθένας.

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.

Λουτεΐνη: Τα 4 σούπερ οφέλη στην υγεία και πού την βρίσκουμε

Έχετε ακούσει για την λουτεΐνη, αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό με τα εκπληκτικά οφέλη για...

ΔΕΔΔΗΕ: Οι περιοχές της Αττικής που θα διακοπεί σήμερα Παρασκευή το ρεύμα

Οι διακοπές ρεύματος γίνονται λόγω έργων συντήρησης ή αναβάθμισης δικτύων.

“Super Food Festival” στο Ζάππειο από τις 24 έως 28 Απριλίου

Ανακάλυψε καινοτόμα τρόφιμα αλλά και παραδοσιακά από τους ίδιους τους παραγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βροχές στην Αττική από το απόγευμα | Η προειδοποίηση της ΕΜΥ (LIVE)

Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική βρίσκονται σε επιφυλακή ακόμα και για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων σε συγκεκριμένες περιοχές.